Napi igevers: "Oltalmam és váram, Istenem, akiben bízom!"Zsolt. 91,2


Jézusért lap » SzerkesztĹ‘k
Név:   Jelszó: 
Igehirdetések
Tanulmányok
Kommentárok
Könyv
Képregények
Zimányi József: Jób
Igefórum
Jézusért Chat
Bibliai Milliomos
Képeslapküldés
Szerkesztők
Email (szerkesztőnek)
Támogatás
Regisztráció
Levelezőlista
Ip Cím
Kánon statisztika
Keresztyén hirdető
 


Igék keresése 9 fordításból. itt
Hirek

A levelezőlistát újraindítottuk. Újra kell regisztrálni.
Bemutatkozások

Papp Dániel vagyok, a honlap főszerkesztője. 1979. 03. 26-án születtem Magyarország egyik északi városában, Salgótarjánban. Szüleim hívő emberek, akik 1970-ben végezték el a Baptista Teológiai Akadémiát. Édesapám és édesanyám komolyan véve Isten igéjét, - "És aki befogad egy ilyen kisgyermeket az én nevemben, az engem fogad be. Mt. 18,5"-, 4 édestestvérem mellett még pluszba 5 állami-gondozott gyermeket neveltek fel. Általános iskolai tanulmányaim után, érettségi bizonyítványomat 1997-ben, szakközépiskolában szereztem.
1994. júliusában, egy missziótörténet olvasásakor megszólított Isten és újjászülte életemet. Megtérésem után keresve az Ő akaratát, és az általa kijelölt helyemet, elhívást kaptam az ige hirdetésére a 2 Timóteus4,1-2 alapján: "Kérve kérlek, az Isten és a Jézus színe előtt, aki ítélni fog élőket és holtakat; az ő eljövetelére és országára kérlek: hirdesd az igét, állj elő vele, akár alkalmas, akár alkalmatlan az idő, feddj, ints, biztass teljes türelemmel és tanítással."
1995. 04. 09-én bemerítkeztem, majd 2 év múlva felvételt nyertem a Magyarországi Baptista Teológiai Akadémia teológiai szakára, ahol 2002. június 4-én főiskolai diplomát szereztem.
Feladatomnak és célomnak tartom, hogy minél több ember megismerje a feltámadt Jézus Krisztus minden ismeretet meghaladó szeretetét, aki úgy szeretett minket, hogy az életét adta értünk.

Már hosszabb ideje érlelődött bennem az a gondolat, hogy jó lenne egy igényes keresztyén magyar honlapot létrehozni. Sajnos Magyarországon jelenleg kevés olyan oldal van, ahol keresztyén írások olvashatóak. Éppen ezért, az oldalra szeretnék minél több prédikációt, tanulmányt és bizonyságtételt feltenni, amik egyrészt segíthetnek az igehirdetésre való felkészülésben, új gondolatok ébresztésében, illetve a Biblia tanulmányozásában. Ugyanakkor szeretnék ebben segítséget is kérni olvasóimtól, hogy kapcsolódjanak be a honlap szerkesztésébe. Küldjetek bizonyságtételeket, megtapasztalásokat, illusztrációkat, tanításokat, igehirdetéseket, amiket feltehetek a honlapra. Címem a főoldalon található meg.
Üdvözlettel:
Papp Dániel (erec)


Papp János vagyok, baptista lelkipásztor. 1970-ben végeztem a Baptista Teológiai Szemináriumban, feleségemmel együtt. Ugyanebben az évben kötöttünk házasságot, s ebből a házasságból 5 gyermekünk született. Saját gyermekeink mellett 5 állami gondozott gyermeket is neveltünk. Jelenleg a Nap utcai Baptista Gyülekezet lelkipásztora vagyok. Lelkipásztorként természetesen azt szeretném, ha minél több ember megismerné az evangéliumot. Ez a honlap is ezt a célt szolgálja. Amellett szeretném, ha a hívőknek is áldást jelentene.


Várom azok jelentkezését, akik szeretnének szintén a szerkesztőcsapathoz tartozni.
Jelentkezés: Itt

A Logóra kattintva tudsz belépni, vagy itt.

 Jézusért levelezőlista
itt.

 
Logógyűjtemény:

   

 
Itt járt ma: